1028 Budapest Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 |Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Barátaink, Tisztelt Érdeklődők!

Hosszú ideje hagyomány, hogy a Pesthidegkúti Waldorf Iskolában az adventi Bazár az összetartozás, a találkozások és a közös időtöltés ünnepe. Ennek megfelelően idén is elsősorban kulturális programoknak, gyermekfoglalkozásoknak szeretnénk időt és helyet biztosítani az iskola területén.

Természetesen a Bazár nem bazár vásárfia nélkül, így idén is lesz lehetőség válogatott portékák árusítására. Az alábbiakban szeretnénk iránymutatást adni az e célból történő jelentkezéssel kapcsolatosan:

A jelentkezés módja:

A jelentkezéshez az alábbi űrlapot kell kitölteni: 2017 Bazárjelentkezés

A kérdések megválaszolása segíti munkánkat, képet kapunk arról, hogy ki, milyen árut szeretne hozni a Bazárra.

A jelentkezés határideje:

Ahhoz, hogy mindenki megfelelően tudja tervezni ezt a napot, időben szeretnénk eldönteni, hogy ki az, akinek tudunk helyet biztosítani és ki az, akinek sajnos nem. A jelentkezéseket legkésőbb október 31-ig várjuk. A határidő után leadott jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni. Döntésünkről mindenkit értesítünk, a tájékoztatás várható ideje: november 7.

Részvételi díj:

Az árusításért részvételi díjat kell fizetni. Ennek összege: 5.000,- Forint asztalonként. ( Egy asztal mérete: kb. 60 cm * 50 cm, egy egyszemélyes iskolai asztal).A részvételi díjat előre, átutalással kérjük kifizetni. Az átutalással kapcsolatos információkról a kiválasztott árusok a későbbiekben részletes tájékoztatást kapnak.

Fizetés a Bazáron:

Szeretnénk ápolni a korábbi bazárok hagyományát, ezért a fizetéseket az iskola hivatalos bazári fizetőeszközében, Fabatkában is lehet teljesíteni. (A Fabatkák egyszerűsítik az elszámolást, biztonságosabbá teszik a pénzhasználatot, ezáltal a gyerekeket segítik.) A Fabatkák be és átváltásáról folyamatosan gondoskodunk, úgyhogy a nap végén mindenki igazi pénzzel térhet haza. Szeretnénk felhívni az árusok figyelmét, hogy a Fabatkával történő fizetést mindenkinek el kell fogadnia. A jelentkezés beküldése egyben azt is jelenti, hogy ezt a feltételt ismertnek és elfogadottnak tekintjük minden árus részéről.

Waldorf intézmények a bazáron:

Természetesen idén is külön biztosítunk árusítási lehetőséget Waldorf óvodák, iskolák, intézmények számára. 

Reméljük, hogy a fenti információk elegendőek ahhoz, hogy mindenki el tudja dönteni, hogy szeretne-e megjelenni a Bazárunkon árusként, vagy sem. A részletekről a későbbiekben pontos tájékoztatást fogunk adni a kiválasztott árusoknak.

Amennyiben bármilyen fontos kérdés merülne fel a jelentkezéssel kapcsolatban, Soltész Anna tud segíteni e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Üdvözlettel,

A Bazár 2017 szervezői

Keresés

naptár

További olvasnivaló