1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Tanárok, Szülők és Diákok!

Azért keresünk most meg Benneteket, mert segítségeteket szeretnénk kérni egy - a rászorulók számára szervezett - adománygyűjtés megvalósításában.

Ugyanis a társadalomismeret fakultáción idén a szegénység témát kezdtük el körüljárni, melynek kapcsán ellátogattunk a BMSZK egyik hajléktalanszállójára, ahol azt látva, hogy milyen kevés támogatást kapnak és milyen rettenetes körülmények között élik mindennapjaikat a hajléktalanok, elhatároztuk, hogy gyűjtést szervezünk a számukra.

Nagy szükség van az egészségügyi részlegen:

törölközőkre

papucsokra

takarókra, ágyneműre (párna, paplan, huzatok, lepedők stb.)

hálóingre, pizsamára

Ezen kívül a gyerekek számára bármilyen iskolaszerre:

színes ceruza, grafit, zsírkréta, radír, tollak, filcek, füzetek, vonalzók, olló, tolltartó - egyszóval bármi, amit az iskolában használni tudnak.

Továbbá természetesen a pénzadománynak is nagyon örülnének, Ildikó pedig volt olyan kedves és elvállalta ennek a kezelését. Így kérünk Benneteket, hogy aki ilyen módon segíteni tud, az borítékba téve, s a borítékon az adomány összegét feltüntetve az irodában adja le adományát.

A gyűjtést jövő hét hétfőtől szerdáig tartjuk, s a pénzadományokon kívül minden mást a pincében gyűjtünk.

Minden támogatásra nagyon nagy szükség van, így aki a felsoroltak közül bármivel a rászorulók, a hajléktalanok segítségére tud lenni, annak nagyon hálásak vagyunk!

Köszönettel,

a fakultációs csoport nevében: Palumby Zora és Tóth Imola

Keresés

naptár

További olvasnivaló