1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

 kilencedik osztály popup iskolaétterme. 

Iskolánk kapuit megnyitjuk egy napra a lelkes és éhes érdeklődők előtt, felkínálva a lehetőséget bográcsolással és nyílt tűzön grillezéssel tökéletessé tett szabadtéri partyn való részvételre. A nem mindennapi ételkülönlegességeink a helyszínen, kizárólag friss, szezonális alapanyagok felhasználásával fognak készülni, az utolsó morzsáig saját kezűleg. 
Lelkes csapatunk szeretettel vár mindenkit, akinek még nincs programja május 17-én, szombaton.

Facebook esemény 

 

 A Restaurantday nevű kezdeményezés Finnországból indulva nemzetközi méretűvé nőtt. Az egész abból a gondolatból indult, hogy hadd nyissanak amatőrök is éttermet. Minden évszak utolsó hónapjának körülbelül a közepén, egy hétvégi napon mindenki megnyithatja a saját álométtermét, bárját, büféjét stb. 2011-óta. 
Egy étteremnek csak a képzelet szab határt, mindenki kigondolhatja és megvalósíthatja ennek a mozgalomnak köszönhetően azt az éttermet, ahova szívesen visszajárna. 
A Restaurantday a világ legnagyobb nemzetközi ételkarneválja, egy nap, amin a popup éttermeké a főszerep. A pontos leírás a Restaurantday honlapján található. (http://www.restaurantday.org/)

Vészesen közeleg az idő, amikor éttermünk megnyitja kapuit, így egy kéréssel állunk minden leendő vendégeink elé: ha már biztos abban, hogy ott lesz május 17-én szombaton a fentebb megjelölt helyszínen farkaséhesen, vagy éppen csak finom ételek megkóstolására vágyván, kérjük könnyítse meg csapatunk dolgát azzal, hogy kitölti a plakát fölött belinkelt Google űrlapot. Ennek a kérdőívnek a kitöltésével a mi dolgunkat könnyítik meg a kedves vendégek, kérünk mindenkit, hogy csak akkor töltse ki, ha tényleg szándékában áll ellátogatni eseményünkre. Arra is rákérdezünk, hogy melyik menüajánlatunk érdekli a legjobban, csupán azért, mert a pazarlást nem szívelhetjük, ha pedig minden ételből csak az igényelt mennyiséget készítjük el, a pazarlás kikerülhető. Többféle desszert közül lehet majd választani, amelyekből jó sokat készítünk, így arra az igényt nem kell előre bejelenteni. 
Akik ezt az űrlapot kitöltik május 16-án 16 óráig, azok elsőbbséget élveznek a kiszolgálás során, vagyis nekik biztosan jut mindenből, amire igényüket előre jelezték. Sajnos akik nem jelentkeztek időben, azok számára nem tudunk finomságaink közül garantáltan adni, nekik csak a maradék jut. 
Jelentkezzenek és jöjjenek minél többen!

 

Keresés

naptár

További olvasnivaló