1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

"... gyermekeink életének egyszerűsítése által csökkenthetjük a "túl sok" és "túl gyors" okozta stressz egy részét, ami megakadályozza őket a fókuszálásban, megzavarja alapvető nyugalmukat és biztonságérzetüket. Ezekre pedig nagy szükségük van ahhoz, hogy azzá váljanak, akivé válniuk kell - kiváltképp egy olyan világban, amely folyamatosan rengeteg zavaró tényezővel vonja el figyelmüket legfontosabb feladatukról, ami nem más, mint énjük, önmaguk kialakítása, felépítése."  (részlet a könyvből)

Kedves Szülők, Tanárok!
Kim John Payne, pszichológus, Waldorf és Bothmer gimnasztika tanár, jelenleg Amerikában életmód tanácsadással javítja sok-sok család lelki komfortérzetét, küzd a gyermekkor tiszteletéért.
Egyszerűbb gyermekkor című könyvében zsúfolt életünk élhetőbbé tételéhez javasol a mindennapjainkba beépíthető módosításokat, amelyekkel meglepő minőségi változást érhetünk el gyermekeink életében, fejlődésében.

László Zsuzsa és Kovács Dániel elvégezték tanfolyamát, és ingyenes, bevezető előadást tartanak 2015. október 6-án, kedden, 18 órától iskolánk euritmia termében. (Részletek a csatolt pdfplakáton.)

Ezt az alkalmat  igény szerint csoportmunka követheti, segítve az elhangzottak, olvasottak gyakorlati megvalósítását.
A fenti könyv a helyszínen jelentős kedvezménnyel lesz megvásárolható.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Az előadók nevében: Tóth Nóra

Keresés

naptár

További olvasnivaló