1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Iskolánkban a DÖK szervezésében idén ősszel is megtartottuk a most már hagyománnyá vált diáknapot. A jól bevált recept alapján dolgoztunk idén is, ami azt takarta, hogy az alsóban a DÖK-ösök, illetve segítőik tartottak foglalkozásokat, a felsőben pedig a tanárok tartottak workshopokat, az eredeti tantárgyuktól eltérően.

Csak hogy néhány programlehetőséget megemlítsek, az alsós foglalkozásokon volt társasjátéktól elkezdve a drámafoglalkozásokon keresztül a sporton át a hajfonásig minden.

A felsőben több mozgásos óra is volt, mint például a Kinect Fitness, de részt vehettek a diákok olyan, a mai világban igazán hasznos foglalkozáson is, mint a Project Management és persze a lazítós zenélésre is volt lehetőség két különféle stílusú foglalkozáson is.

A diáknap idén is nagy feladat volt, sok komoly, megoldandó helyzet állt elő, de érzésünk szerint végül is ezeket mind megoldottuk, vagy legalábbis kezeltük. A DÖK értékelésében a diáknap sikeresnek mondható, úgy éreztük (különösen az alsóban), hogy élvezték a programokat, de nem közölném a teljes igazságot, ha nem írnám le, hogy azt is láttuk, hogy ez a diáknap-modell, amelyet eddig alkalmaztunk, már kezd kifáradni. Azt gondoljuk, hogy a diákság most már kicsit másmilyenre vágyik. Ennek a vágynak igyekszünk a tavaszi diáknapon eleget tenni, amikor terveink szerint új előadók, újfajta csapatjátékok és új lendület lesz jelen.

Addig is a többi projektünket visszük és bízunk abban, hogy ez a diáknap is akkora élményként maradt meg az összes résztvevőben, mint bennünk.

A diákönkormányzat nevében: Csongrádi Barnabás PHWI DÖK elnök

Keresés

naptár

További olvasnivaló