1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Coldwell bistro

Tavaly megrendezett iskolai Restaurant Day sikerén felbuzdulva idén is éttermet varázsolunk az iskolából egy szombati nap erejéig.

Május 16-án, szombaton világszerte nyitják meg kapuikat a lelkes amatőrök által üzemeltetett éttermek. Az Étteremnap mozgalom egyre nagyobb globális sikernek örvend, utcákon, saját házaikban, vagy köztereken látják vendégül a mozgalomhoz csatlakozók az érdeklődőket.

A tizedik osztály szervezésében megnyitjuk iskolánk kapuit a nagy napon, így csatlakozunk a mozgalomhoz az egyetlen hazai iskolaétteremként.

A finom szombati ebéd elfogyasztására remek helyszínt és hangulatot biztosítunk, nem utolsó sorban pedig a menüt elejétől a végéig mi álmodtuk meg. A főzés fontos feladatát is az osztály végzi, a tavaly szerzett tapasztalatok kiértékelése segít minket a zavartalan lebonyolításban.

A menü minden elemét helyben készítjük, a friss és ízletes fogások végigkóstolása erősen ajánlott.

 

Menü

 

  1. Tavaszi zöldségleves citromos-gyömbéres morzsafeltéttel

  2. Gyümölcsös sült kacsamell pikáns spárgával és korianderes újkrumplival

  3. Nyárváró “rétes” Coldwell saláta habbal és fűszeres joghurtöntettel

  4. Coldwell meglepetés minitorta

Szívesen látunk mindenkit szombaton az iskolában!

Asztalaink száma véges, az esemény iránti érdeklődés következtében a helyek rohamosan fogynak, így akinek felkeltettük érdeklődését, foglaljon helyet baráti társaságának vagy családjának, akikkel az Étteremnap a legjobb szombati program.

Mivel az ételek mennyiségét a regisztrációk alapján kalkuláljuk, kérjük, csak akkor foglaljon asztalt, ha biztosan számíthatunk Önre.

 

Asztalfoglalás: http://goo.gl/forms/wGv8khVG4K

 

Minden kérdésre szívesen válaszolunk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

 

Keresés

naptár

További olvasnivaló