1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Waldorf-közösség!

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Göllner Mária Regionális Waldorf Gimnázium emléktáblát helyez el az első magyarországi Waldorf-iskola helyszínén, a XII. kerület Gaál J. u.21/a alatti házon.

Bővebben...

Az országos kompetenciamérés (2013) matematikából és szövegértésből elért eredményeit, a négy kötelező érettségi tárgyból elért vizsgaeredményeket és az egyetemisták és főiskolások által leginkább kedvelt karokra bejutott diákok számát hasonlították össze a HVG kiadványában a legújabb rangsor megállapításához.

A PHWI az alapítványi intézmények országos rangsorában e szempontok alapján az ötödik helyen végzett, a Waldorf-iskolák között pedig az élen jár.

2012 tavaszán Kovács Tamás beszélgetett a Mi újság? számára Holczer Veronikával, iskolánk öregdiákjával a Junior Prima Díj építészet kategóriában elnyert kitüntetése kapcsán.

2014 tavaszán pedig a MATEHETSZ (Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Országos Szövetsége) megbízásából egy tucat életinterjú készült fiatal hazai tehetségekkel, többek között Verával is.

Honnan indult, milyen családi és iskolai közeg segítette tanulmányaiban, munkájában, milyen projekteket valósított meg, mi fontos, mi érdekes számára a munkájában, és sok más kérdésre olvashatjátok válaszait a két idézett interjúban.

2014. november 6-án, csütörtökön, a megszokotthoz képest korábban, 18:00-kor kezdődik rendhagyó szülő estünk, a 4. ParenTed.

Olvassátok el az előadók rövid ajánlójában, miről is hallhatunk majd tőlük ezen az estén.

Ha felkeltették érdeklődéseteket, és szeretnétek eljönni, az alábbi jegyképre kattintva megrendelhetitek jegyeteket.

Bővebben...

Sallay Fanni a PHWI-ben érettségizett, ma pedig már szülő  Szentmihályi Anna, egykori osztálytársa elsős osztályában.
Sokan ismerjük a József Attila utcában vezetett, egyre kedveltebb és ismertebb cukrászdáját, ízletes, esztétikus és izgalmas süteményeit.
Tavaly Zsille Sára Fanni mentorálásával végzett évesmunkájában egy-két fogásba is beavatott minket, pl. mitől egyszerre ropogós és mégis omlós a macaron, mitől zöld vagy rózsaszín, mit lehet tenni az elrontott tésztával, vagy hogy milyen fontos az izléses tálalás, a forma is.
Az alábbi cikkben Fanni mesél arról, hogyan is kezdődött ez az egész, és hogy mi a titka egyre sikeresebb üzletének.

A cikk ITT olvasható.

Keresés

naptár

Menza

Rendelés és befizetés kizárólag online történik a következő címen!

menza.phwi.hu

Az aktuális időpontokról és az árakról az értesítőn olvashattok.

A regisztrációról és a rendelésről ITT olvashattok!

Várjátok minden hónapban Ildikó levelét!

 

 

 

További olvasnivaló