1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

1924-et írunk. Az Atlanti-óceánt átszelő, Európából Amerikába tartó luxusgőzös, az SS Paris első osztályán verődnek össze történetünk szereplői, a párizsi olimpiáról hazafelé tartó amerikai sportolók csoportja, a rajongóik, egyéb előkelő vendégek és a személyzet. Ki-ki vérmérsékletének és élethelyzetének megfelelően próbálja élvezni a kéjutazást, egészen addig, míg egy rejtélyes bűneset meg nem zavarja kártyázással, ivással, bálozással töltött mindennapjaikat. A felfokozott helyzetben olyan titkokra derül fény, melyek másképp tán örökre rejtve maradtak volna.

A Pesthidegkúti Waldorf Iskola 12. osztálya szeretettel várja színdarabjának bemutatóira a klasszikus krimi műfajának kedvelőit, és mindenkit, aki igényes, könnyed, gyakran elgondolkodtató színházi élménnyel és sok-sok élő swing zenével kíván tölteni egy estét. Vagy akár többet is…

Minden tizenkettedikes osztálydarab egyedi valamilyen szempontból. Az idei év feltétlen különlegessége, hogy a szöveget Balázs Juli, az osztály egyik tanulója írta. A színmű és a hozzá kapcsolódó munkafolyamat egyben Juli diplomamunkája is.

Előadások:

2011. február 9. szerda

2011. február 10. csütörtök

2011. február 11. péntek

2011. február 12. szombat

 

minden nap este 7 órakor a Pesthidegkúti Waldorf Iskola aulájában.

Jegyek vásárolhatók az iskola titkárságán február 1-től, támogatói áron. A jegybevételt az osztály az építészettörténeti tanulmányútjára fordítja.

Az előadást 12 év felettieknek ajánljuk.

Az előkészületekről írt cikk itt olvasható.

Keresés

naptár