1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Először szeretnék köszönetet mondani mindazoknak (családoknak, tanároknak, gyerekeknek), akik adományaikkal – ruhákkal, cipőkkel, ágyneműkkel, törölközőkkel, íróeszközökkel, füzetekkel, élelmiszerrel, gyógyszerrel – segítették a Budapest-Bamako Rally-vel együttműködő Afrikai-Magyar Egyesület humanitárius gyűjtését.

Jó volt tudni és látni, hogy az iskola diákönkormányzata felvállalta és koordinálta ezt a gyűjtést. Négy nap alatt annyi felajánlás gyűlt össze, hogy 3 autóval tudtuk elszállítani. Az AHU-nál csodálkoztak is, hogy ilyen rövid idő alatt több mint 30 doboznyi adomány gyűlt össze, ezen felül még élelmiszer, varrógépek, műanyag áruk is átadásra kerültek. Ezer köszönet azoknak a diákoknak, akik szabad idejükben válogattak, dobozoltak és segítettek a pakolásban, az elvitelben. Sorolhatnék neveket, de úgy gondolom, nem magukért tették, hanem a közösségünkért és másokért. Míg járt a kezünk, terveket szövögettünk az elkövetkező időkre.

Az AHU kamionja, amely 2011. január 15-én reggel indult a Hősök Teréről, megtelt az iskoláknak, kórházaknak és szociális intézményeknek szánt adományokkal. Ezeket Mauritániában és Maliban fogják szétosztani a következő két hétben.

Külön köszönetet szeretnék mondani azoknak, akik a szenegáli családomnak hoztak ruhákat, élelmiszereket. Ezek a Charity March autójával jutnak el Szenegálba, a Dakartól 30 km-re lévő Lac Rose-ba.

Sadio Gyöngyi Zsuzsánna

Keresés

naptár

További olvasnivaló