1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Olvasók!
Néhányan közületek már biztos hallottátok, hogy október 25‑én iskolánkban újfent Diáknapot rendeztünk.

A programról: az alsósoknak a különböző kézművességektől kezdve a többféle sportfajtán át az eltérő korcsoportokra bontott drámafoglalkozásokon keresztül a néptáncot, illetve a mesefoglalkozásokat is megemlítve volt minden. Ne feledkezzünk meg a népszerű társasjáték és főzés foglalkozásokról sem, mert a diákság azokat is roppant mód élvezte.

A felsőben az órák változatossága a tanárok kreativitásán múlott, és meg kell valljam, hogy jelesre vizsgáztak belőle. Például magam is szívesen beültem volna bármelyik órára, amelyek a következők voltak: mézeskalácssütés, önvédelem, elsősegély, a biciklizés története, új trendek, kínai teaszertartás, székely, aktív társasjáték, film és zene, activity: nemek harca, táncszínház, francia sanzonok, fotózás, bridzs.

Itt is elég jó visszajelzéseket kaptunk. Az egész napról az jött vissza, hogy érdemes volt csinálnunk. Nekünk persze mindez sok munkát jelent, de hát ezért is vagyunk... Csak azt bánjuk ilyenkor, hogy mi nem ülhetünk be az egyes órákra...

Szóval köszönjük mindenkinek az együttműködést, és reméljük, sikerül még sok ilyen jó hangulatú Diáknapon részt vennünk!

Csongrádi Barnabás, a DÖK nevében

Keresés

naptár

További olvasnivaló