1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

 

Kedves Tanárok, Diákok és kicsit a Szülők is!

Iskolánkban idén is szervez a DÖK felsős farsangot.

Február 13-án, pénteken egy nagyszerű farsangi „bál” résztvevői lehettek.

Idén különösen nagyszabású estet tervezünk, hiszen meghívtuk két másik Waldorf-iskola felső tagozatát is. (Regionális Waldorf Gimnázium, Óbudai Waldorf Iskola)

A szinte már hagyománnyá vált szórakoztató programok idén sem maradhatnak el, ezúttal sorversenyt rendezünk. A játékot a három résztvevő iskola diákjaiból vegyesen összeállított csapatok fogják egymás ellen játszani.

A játék által feloldott hangulat a remek bandák koncertjei alatt fog a tetőfokára hágni, ami a táncolni szeretőknek valóságos paradicsom lesz.

De mivel tudjuk, hogy nem csak táncosok vannak a világon, csábító időtöltést szeretnénk kínálni másoknak is. Idén kaszinót nyitunk, ahol mindenki az anyagi veszteség terhe nélkül űzheti a különböző szerencsejátékokat. A zsetonokban tett téteknek azért lesz súlyuk, a bizonyos mennyiséget összegyűjtők remek jutalmakra számíthatnak.

A mi iskolánk fogja betölteni a vendéglátó szerepét, ezért is gondoltuk, hogy a vendégség hangulatát a közös, mindenki számára díjmentes büfével is erősíteni szeretnénk. Ezt megvalósítani viszont csak közösen lehet, szeretnénk mindenkit megkérni ezúton is, hogy ha tud, akkor járuljon hozzá az esthez egy tálca süteménnyel, egy üdítővel, vagy más esti frissítővel.

Mivel egy farsangi rendezvényről beszélünk, örülnénk, ha mindenki JELMEZBEN érkezne, ezzel is kifejezve, hogy komolyan készült a nagy alkalomra.

Kapunyitás hét (19:00) órakor, tizenegykor (23:00) pedig már vége is lesz az estnek.

Szeretettel várunk mindenkit!

A DÖK nevében: Bárczy Samu

Keresés

naptár

További olvasnivaló