1028 Budapest Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 |Gazdasági iroda: 275-7938

Szépen zárult a 2012-es érettségi iskolánkban. 16 tanuló tett előrehozott vizsgát, mindannyian jeles eredménnyel. Két vendég vizsgázónk volt, akik szintén sikeresen vizsgáztak. A végzős osztály (22 fő) sikeresen érettségizett, 12 emelt szintű vizsgával az osztályátlag 4,19. Az érettségi elnök három tanulót általános dicséretben részesített, és többen kaptak tantárgyi dicséretet is. A nagy többség sikerrel szerepelt a felsőoktatási pontversenyben, az idei kicsit nehezített pálya ellenére is.

Egy diák a Vienna Konservatorium Budapest hallgatója lesz. Négyen az Eötvös Loránd Tudományegyetemre jutottak be, kémia, anglisztika, szabad bölcsészet és földrajz szakokra.

Egy diák a Nyugat-Magyarországi Egyetem -Erdőmérnöki Karán, egy pedig a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok -Társadalomtudományi Karán tanul tovább.

Három tanuló a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen folytatja tanulmányait, óvodapedagógus, anglisztika és spanyol szakon.

Egy diákunkat az Óbudai Egyetem angol nyelvű villamosmérnöki szakára, egy másikat a Károli Gáspár Református Egyetem japán szakára vették föl.

Egy tanuló a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola kézműves szakán tanul tovább, egy másik diákot pedig a Budapesti Gazdasági Főiskola webprogramozói szakára vettek föl.

A SZÁMALK légiutaskísérő-képzésén vesz részt egy fő, négyen pedig OKJ-s képzésen szereznek szakmai ismereteket: kiadványszerkesztői, hangtechnikusi, gyógymasszőri és fogtechnikusi szakirányokban. Egy diákunk divattervező-képzésen vesz részt. Egy fő a Gundel Károly Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolában tanul tovább, ketten pedig még nem döntöttek, milyen irányban folytatják tanulmányaikat.

Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban, reméljük, gyakran hallunk még róluk, és szeretettel látjuk őket az iskolai élet eseményein.

Keresés

naptár

További olvasnivaló