1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Szentmártony Yvonne és Kökéndy Ákos két olyan magabiztos és tapasztalt szakember, akiknek februári előadását hallgatva később bátran mertem rákérdezni arra, vannak-e hátulütők a módszerben. Hogy a szkeptikusok mégis miért vélnek felfedezni egy-egy kifejezés mögött valami érthetetlent és fölöslegest? Mitől lesz sikeres egy ilyen intézmény, esetleg min bukhat el a későbbiekben? Csak a kiváltságosoknak jár, vagy megfizethető a Waldorf-iskola?

 

A  teljes interjút az uh.ro oldalán olvashatjátok.  

Két hete jelent meg a Kossuth Kiadó gondozásában Sallay Fanni, régi diákunk könyve, amely „nem egyszerű szakácskönyv, annál sokkal több. Személyes vallomás egy olyan embertől, aki elindult, hogy megvalósítsa gyerekkori álmát és saját cukrászdát nyisson Budapesten. A süteményreceptek mellett bepillantást enged a sütibolt mindennapjaiba, megismerjük a családját, a barátait, és megtapasztaljuk azt a bájos életörömöt, amely Fanni minden napját végigkíséri.”

Bővebben...

Haragonics Sára a PHWI-ben érettségizett 2004-ben, osztálytanítója Kulcsár Gábor, osztálykísérője Kiss Péter volt és osztálytársai többek között Galsai Zsolt, ötödikes és Szentmihályi Anna másodikos osztálytanító voltak.

A Verzió nemzetközi dokumentumfilm fesztiválon szerepelt Szembenézés című filmjével, és:

"A szakmai zsűri döntése alapján Haragonics Sára Szembenézés című filmje nyerte el a fesztivál ezerdolláros Zoom In Diákfilmverseny díját. Mint írják, a zsűrit lenyűgözte az a bátorság, amellyel a rendező egy nagyon személyes családi történetet felelevenítve néz szembe a kétség és a bűntudat kérdéseivel."

 

A teljes cikket ITT olvashatjátok.

Rövid tartalmi ismertetőt pedig ITT

 

Gratulálunk Sárinak, sok szeretettel!

 

Sári a ParenTed-en

http://phwi.hu/hirek/iskolai-hirek/688-parented-no-7-a-program

A régi diákok workshopjai között

http://phwi.hu/muveszet/502-regi-diakok-workshopjai#!D8K_4746

Keresés

naptár

Menza

Rendelés és befizetés kizárólag online történik a következő címen!

menza.phwi.hu

Az aktuális időpontokról és az árakról az értesítőn olvashattok.

A regisztrációról és a rendelésről ITT olvashattok!

Várjátok minden hónapban Ildikó levelét!

 

 

 

További olvasnivaló