1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

 Kedves ParenTED-látogatók!

Találkozunk március 12-én, csütörtökön, 18:00-kor az iskola aulájában!

Jegyrendelés a fenti jegyre vagy ide kattintva!

Lapozzatok, és kiderülnek a részletek!

​Balassa Bálint: Hol tanuljuk a konfliktust?

tanár
 
A hatékony konfliktuskezelés elsajátításával kecsegtető kurzusok nem feltétlenül hatékonyak. Miért nem érvényesek a tudományos modellek minden kultúrában? És miért nem képesek az emberek változtatni berögzült szokásaikon azután sem, hogy felismerték viselkedésük kudarcát?
 
 

Tamási Miklós: Hány kép a világ?

a Fortepan alapító szerkesztője

2010 őszén egy baráti társaság elindított egy honlapot Fortepan néven, ahol XX. századi fényképeket lehetett böngészni és letölteni. Ma ez a site a legnépszerűbb archív fotós honlap, közel 50.000 képpel a múltból. Többszáz család és szerző albumaiból válogatva egyre pontosabb képet kaphatunk a közös múltunkról. De meddig folytatható a gyűjtés? Vannak-e még rejtett fotós-hagyatékok vagy homályos korszakok? És különben is: hány kép a világ?

 

 

Szalay László: „Ami nem élvezetes, nem fenntartható.” Applied Ecovillage Living kurzus Findhornban - élménybeszámoló

szervezetfejlesztési tanácsadó, tréner, coach, Integrated Consulting Group

Findhorn a nyugati világ egyik legismertebb spirituális és környezettudatos közössége. Az Applied Ecovillage Living 1 hónapos programon vettem részt Findhornban 2014-ben. Az akkor blogomban ezt írtam: „Ma van 1 hete, hogy Findhornba érkeztem.
Úgy érzem, mintha hetek óta itt lennék. Nagyon intenzív, felkavaró, érzelmekkel teli, elgondolkodtató, felemelő, tanulságos, meghökkentő, spirituális, emberi, ....
Lelki, testi, érzelmi transzformáció, megtisztulás.”

 

Keresés

naptár

További olvasnivaló