1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Köszönet mindazoknak, akik segítették A szecsuáni jólélek című előadásunk létrejöttét.

Nagyon sokan segítették a munkánkat, igyekszem mindenkit név szerint említeni,

és előre elnézést kérek, ha kihagyok valakit.

Köszönet Hórvölgyi Péternek, aki a tizenhárom évvel ezelőtti előadás zenei anyagát előásta emlékezetéből, két dalt részben vagy egészben újra is gondolt (a vízárus és a repülő dala). Épp így hálával tartozunk Kovács Áronnak, aki a dalokat zongorára hangszerelte, a diákoknak betanította, megírta Sen Te dalát, az átkötő zenéket, valamint három főpróbán és hat előadáson át kísérte is a dalokat.

Köszönet Gulyás Annának, aki volt tanítványunk, ma profi táncos és koreográfus tanuló, ő gondolta ki Su Fu borbély mozgásvilágát, koreografálta Vang dalát és részben a nyolcadik elefántról szóló dalt is. Nagyon hálás vagyok Varga-Szemes Lacinak, aki Nusitól átvette az elefántos dal koreografálását, és általában akkor volt jelen, amikor a legnagyobb szükség volt rá, legyen az dobogópakolás vagy a színészeim érzékeny és hozzáértő szakmai segítése.

Nagyon köszönöm Lőrincz Krisztának, hogy kigondolta és megalkotta az istenek szakállát valamint Sui Ta szakállát és bajszát.

Köszönet Kaszás Zolinak a díszletek kialakításában nyújtott technikai segítségéért. Köszönet Horváth Ernőnek, aki szakértelmével és falmászó felszerelésével segítette az istenek égbe emelkedését. Köszönjük azoknak a diákoknak, akik ezt a felemelkedést fizikai erejükkel minden este lehetővé tették: Bakos Bánknak, Bárczy Samunak, Csete Ádámnak, Kalocsay Péternek, Bartolomeo Puglisinak és Puskás Dávidnak.

Nagyon köszönöm Doma Imrének, hogy megoldotta a színházi emelvények szállítását, melyeket egyébként a Katona József Színháztól kapunk már harmadik alkalommal, ezért Tóth Juditnak vagyunk hálásak.

Köszönet Puskás Tamásnak, amiért a Centrál Színház jelmeztárát már sokadik alkalommal a rendelkezésünkre bocsátotta.

Köszönjük Kökéndy Ákosnak a jegyfoglalási rendszer kigondolását és felépítését.

Köszönet Fürjes Gabinak és Flór Gábornak, akik a honlapon gondozták ügyünket.

Óriási köszönet Balassa Áginak, a tizedik osztálynak és szüleiknek a kiváló büféért.

Köszönjük Kulcsár Gábornak, hogy békésen tűrte, ahogy tíz napon át feltúrjuk az osztálytermét, és sose rakjuk rendbe tökéletesen. Hálás köszönet Gabinak és Berninek, amiért minden nap rohamtempóban készítették elő a terepet számunkra, valamint Erikának és Emesének, amiért minden éjjel kitakarítottak utánunk.

Köszönet Kalocsay Karcsinak a fotózásért, Deli Daninak és Tóth Norbinak a filmezésért.

Köszönöm Plesz Botondnak, hogy tíz napon át a jobb kezem volt, irányította a fényeket, az elpakolást és egyáltalán elviselt.

És hálás köszönet minden kollégámnak, akik saját pedagógiai munkájukat a színdarab szolgálatába állították, minden szülőnek, akik komoly háttérmunkával hozták influenzás gyereküket színházképes állapotba, köszönet a próbákra varázsolt ebédekért, süteményekért, és a segítség minden formájáért.

Remélem, meg tudtuk mindezt hálálni nektek!

Kiss Péter

Keresés

naptár

További olvasnivaló