1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Tanárok, Szülők és Diákok!(Főképp a diákok)
Az iskola végéhez közeledvén, a DÖK nevében én is szeretnék búcsúzni a nyár erejéig. Ebben a búcsúban én azonban nem annyira az elköszönést, mint a szeptemberi viszonttalálkozás örömeit látom!


Örömteli lesz a DÖK számára is, mert úgy ­érzem, hogy az elmúlt évek tapasztalataiból építkezve, az idei év iskolán belüli kommunikációját átgondolva, jövőre egy olyan évet zárhat majd az iskola, amelyben mindennapi szerepe lesz a Diákönkormányzatnak. Nemcsak mint programszervező és adott helyzetekben segítő szervezet leszünk jelen az iskola életében, hanem mint a mindennapokban jelen lévő, a diákok számára remek lehetőségeket nyújtó csapat.
Csapatnak merem nevezni, mert idén remek együttműködésben tudtunk dolgozni, akikben (bátran kijelentem) megvolt a lelkesedés. Jó ­lenne jövőre is ilyen csapattal dolgozni, amihez mi, diákok kellünk szeptemberben, hogy komoly megfontolással és kellő komolysággal adjuk le szavazatainkat az osztálytársakra. A megválasztott képviselőknek fontos, hogy kellően legitimnek érezzék magukat, hogy valóban azt mondhassák: Engem az osztályom küldött, ők szeretnék, hogy képviseljem őket a DÖK-ben, amely aztán képviseli az egész diákságot mindenfelé...
Az imént csapatról beszéltem és itt meg kell említenem pár nevet, akik életkoruk és tanulmányaik előrehaladta miatt jövőre sajnos biztos, hogy nem lesznek DÖK-képviselők: Pokorni Ágoston, Nagy Lőrinc (aki titkárként igen fontos szerepet töltött be idén) és végezetül Ferenczy Bálint: alapító tag és az idei évben elnök, akinek a rengeteg munkája nélkül nehézkesen működött volna a Diákönkormányzat. Szeretném ezt neki személy szerint külön megköszönni! Köszönet ezen kívül a tanári karnak, akiktől csupa pozitív visszajelzést és támogató hangot kaptunk!
Ahogy láthatjátok, elnökünk leköszön, és ­ebből következik, hogy mikor a jövő évi képviselőket választjátok, arra is gondolni kell (különösen felsőbb osztályokban), hogy az egyikük lesz az elnök.
Köszönettel a bizalomért, és a jövő évi nagy projektek elé bizakodva tekintve:
Csongrádi Barnabás

Keresés

naptár

További olvasnivaló