1028 Budapest, Kossuth L. u. 15-17. | Titkárság: 275-7935 | Tanári: 397-4468 | Gazdasági iroda: 275-7938

Kedves Érdeklődők!

A program megváltozott!

Tekintsétek tárgytalannak a korábbi felhívást.

 

Kérek mindenkit, aki olvassa ezt, és a környezetében van pesthidegkúti waldorfos öregdiák, az juttassa el hozzá ezt a felhívást!

 

KEDVES PESTHIDEGÚTI WALDORF-ÖREGDIÁKOK!

Iskolánkban mostanra hagyománnyá vált, hogy tavasszal felsős diáknapot tartunk, amelyet a Diákönkormányzat (DÖK) szervez. Az eddigi években ezek általában sportos, játékos hangvételűek voltak, idén azonban másra van igény. Konkrétan Rátok!

Nagyon jól bevált projekt a suliban, hogy régi diákok jönnek vissza és workshop-os formában kicsit mesélnek arról, mit csinálnak, milyen az élet a Waldorfon túl, stb….

Ehhez mérten kérlek Benneteket, jelezzetek vissza nekem, ki érez magában affinitást ahhoz, hogy eljöjjön (esetleg már nem először, mivel közületek többen is jártatok már nálunk ilyen workshopot megtartani). Nagyon örülnénk, ha megtetszene nektek az ötlet, és megragadnátok az alkalmat!

Legalább nyolc különböző előadást tervezünk. Az említett diáknap április 24-én lesz, mi azonban már jóval hamarabb szeretnénk tudni, kikre számíthatunk. Már csak azért is, mert akkor azokkal előre egyeztetnénk, ha esetleg kérdés van. Az email-címem: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagyon számítunk rátok!

Csongrádi Barnabás, DÖK-elnök

Keresés

naptár

További olvasnivaló